Have Hygge

Update på terrassen

Jeg fortalte jer for noget tid siden, at vores pavillon brasede sammen under et uvejr. Det var vi virkelig kede af. Vi havde jo lige arbejdet hårdt på at få terrassen gjort klar til sommeren – med nye fliser og en skøn pavillon – netop for at kunne have et ekstra sted at være om sommeren, når solen bagte ned.

Men så skete der jo det, at vi blev overrasket af et uvejr og endnu mere overraskede over de enorme mængder af vand, der kom i forbindelse med et skybrud. Vandet lagde sig ovenpå dugen, og det kunne pavillonen slet ikke holde til. Hele pavillonen væltede til siden, den blev skæv og totalt umulig at få rejst igen…

Men, men, men… nu har vi anskaffet os en ny pavillon. Den er også i sort og den ligner næsten den gamle. Men også kun næsten.

Benene er mere stabile og lidt anderledes end på den gamle pavillon. Jacob har for en sikkerheds skyld boret benene fast i fliserne, så de ikke vil vælte næste gang det blæser.

Og desuden blev vi også vildt overraskede, da vi opdagede huller i dugen? Hvorfor sad de huller der?

Joo, fordi hvis nu der skulle komme endnu et skybrud, så kan vandet løbe ud gennem hullerne og ikke tynge ned i dugen, så benene knækker sammen. Smart!

Se hvor smuk vores nye pavillon er – vi er rigtig glade for den 😊

Og nu er vi klar til sommeren  – igen 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *