Hygge

Tips til Hygge

Lad mig sige det med det samme: Der er ikke noget så skønt som duften af blomster. Også selvom det er vinter og også selvom det ikke er tiden hvor blomsterne pibler op i haven endnu. Blomster er så Hyggeligt! Og det med at sprede hygge – det kan vi aldrig gøre for sjældent. Hvad med at sprede en masse Hygge sammen med mig? Du kan måske næsten allerede gætte hvad det første tips til at sprede hygge går ud på…? Læs med længere nede og se om du har gættet rigtigt!

Det er nemlig stadig vinter (et par dage endnu – siger kalenderen) og det er stadig koldt udenfor – selvom vi må sande at sne og frost ikke har været det mest altoverskyggende denne vinter. Det er som om det har været mere mørkt og mere fugtigt end det plejer at være om vinteren – og netop derfor har vi behov for at fornemme hyggen, dufte hyggen, mærke varmen ved hyggen og i det hele taget: Glæde os over hyggen!

Mit budskab er, at vi skal være mere bevidste om, at få hyggen med os ind i hverdagen og i weekenderne. Og hvordan gør vi så det? Læs endelig videre…

Duften af blomster om vinteren…

Se her! Her kan alle være med:

Blomster

Gættede du rigtigt?

Mmm, duften af blomster inden døre, når det er koldt udenfor – det er bare skønt. Køb en buket blomster eller… hvis du har mulighed for det: plukke en buket blomster. Stil buketten et godt sted, hvor du kan se den og nyde den. Kig på dine blomster lige et lille øjeblik længere end du normalt gør. Mærk, duft og fornem hvor meget hygge sådan en buket kan give.

Hvis du har lyst til at sprede Hygge sammen med mig, er du velkommen til at skrive om din buket og fortæl om netop din blomst i kommentarfeltet nedenunder. Fortæl hvilke blomster du har valgt og hvorfor og selvfølgelig hvor du har stillet den.

Min buket.

Jeg har selv været ude og købe en buket blomster. Jeg er vild med påskeliljer og disse her påskeliljer fandt jeg til kun 6 kroner for et bundt. Jeg købte tre bundter og tænkte: Hmm, måske var det lidt mange og måske var de ikke lange nok til vasen. Men det var de! …fandt jeg ud af.

Efter kun en dag stod de i fuld blomst og pyntede på bordet.

Og denne buket tulipaner kom susende som en vært/værtindegave – og sådan en buket, som man har fået forærende og som er kommet til stuen helt uden man vidste det, gør ikke hyggen mindre hyggelig. Tværtimod.  Så hvis du har fået en buket forærende, så skriv endelig om den…

Se det var min Tips til Hygge til dig – spred hygge med en buket blomster.

Hygge:

Vil du være med til at sprede hygge sammen med mig – og forhåbentlig mange andre? Eller synes du bare det er sjovt at læse om det. Så følg med de næste mange fredage, hvor jeg vil komme med flere tips til, hvordan vi kan sprede hygge. Om ikke andet så her på bloggen og hjemme hos os selv hver især. Du kan – som sagt – selvfølgelig også bare læse med, det er helt i orden.

Det er nemlig aldrig for sent at sprede hygge hvor man kan. Det gør altid noget godt indeni – så jeg håber I vil være med til at sprede det gode budskab om at Hygge er kommet for at blive og Hygge er noget vi skal sprede ud hvor vi kan! Sæt det store smil på læben og spred det gode budskab!

Psst – husk det nu!!

Det næste Hygge Tips kommer allerede på næste fredag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *