Livsglimt

Tilbage med fornyet energi

Der har været stille her på bloggen.

Meget stille.

Men jeg er ved at “møblere” lidt om herinde og har i den forbindelse haft behov for at lukke helt ned for den.

Lukke ned. Holde. Pause. Genfinde motivationen til at fortsætte.

Det er et eller andet sted det behov/den lyst jeg har gået med i det sidste stykke tid.

Tilbage til bloggen…

Men jeg er tilbage. Tilbage med nyt indhold. Nye tanker. Nye drømme… Nyt. Nyt. Nyt…

Kort sagt, ny energi og lyst til at vende tilbage og skrive. Bare skrive!

Derfor vil I også bemærke. Meget snart. At kategorierne er en smule anderledes, da mit fokus stille og roligt vil ændre sig en smule i forhold til hvordan bloggen har været præsenteret tidligere. Nu bliver den meget mere en form for Livsstilsblog. En blog hvor jeg deler…lad mig sige…det jeg har lyst til at skrive om her og nu. Lidt som blogge i “gamle dage”. Om mig, mit liv, mine tanker, mine drømme osv…

Men det er stadig mig. Mig, der blot skriver i andre kategorier og ikke har låst mig fast til kun et enkelt emne.

På den måde – og det har jeg kunnet mærke længe – finder jeg fornyet energi til at kunne skrive oftere. Min ambition – og det vil forhåbentlig ske – er at lægge indlæg ud noget oftere end jeg har gjort tidligere. Men også kortere indlæg og lange indlæg. For mig, behøver indlæg ikke være på mange, mange ord. Jeg synes det er skønt at læse lange indlæg…men nogle gange falder jeg fra, fordi mobilen lige ringer eller der sker andre ting, der forstyrrer mig og så klikker jeg blot videre til noget andet. Så her på bloggen vil du i det næste stykke tid, både læse lange indlæg og korte indlæg. Ofte og knap så ofte. Om det, der rører sig i mig lige nu og her. Om det, der rører sig generelt lige nu og her… Om det der er skønt at omgive sig med. Det, der er skønt/hyggeligt at tage fat på eller noget helt andet…

Derfor – håber jeg virkelig at du vil læse med og nyde livet sammen med mig.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.