Julen 2019

Snart december

Det er snart december. Det er snart jul. Det er faktisk nu… eller… det er lige om lidt!

Glædelig “snart” december til jer alle derude. Nu går den vilde jagt med nisser, pebernødder og en uendelig glæde, for nogle måske stress og for andre julehygge. Èn ting er i hvert fald sikkert: det er meget nemt at blive fyldt op af alle tre dele og det er især om noget endnu mere nemt, at fyldes op af alle mulige andre december-følelser oveni, for der er bare så meget, der kommer i spil i denne her julemåned.

Hvis du spørger mig – så er det bare hyggeligt! Denne december julemåned, som emmer af røde farver, lys, nisser og af dufte og forventninger.

Jeg elsker december måned… Jeg er vild med JUL!

Derfor må jeg også være ærlig og sige, at ja…

JA, jeg er én af de der, som har smugkigget på 3PULS de sidste par eftermiddage og set julefilm.

Og JA – jeg er én af de dér, der har lyttet til Radio SOFT den seneste uge. Altså I kender godt den der radiokanal, der udelukkende byder på julemusik fra morgen til aften, og har gjort her de seneste uger.

Jeg er også hende dér, der har købt kalenderlyset i starten af november måned samt julekrus.

Og JA, jeg er også hende, der kiggede på juleting i forretningerne inden alle hylder overhovedet var fyldt op med juleting.

Jeg kan ikke gøre for det – jeg er bare vild med jul.

Jeg er dog ikke indehaver af julesweatre eller juleøreringe, men det er tæt på…

MEN jeg er indehaver af en julekalender og den kommer her på bloggen. Ikke hver dag. Sådan ca. hver anden dag kommer en eller anden ”jule-storytelling” til jer om vores måde at hygge os på i julen og andre hyggelige juleting og alt muligt andet hyggelig julet, som du kan følge med i. Hver adventssøndag kommer der et lille juletips – så glæd dig, hvis du er til julehygge og små juletips. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre julen hyggelig her på bloggen.

Og det gør jeg, fordi jeg synes julen bl.a. handler om at dele ud af sin juleglæde på den hyggelige måde. Det handler om at gøre hinanden glade – med alt hvad hjertet kan.

Så udover min skrabejulekalender (den fra tv) og min adventskalender af alle mulige ”Bjørn Wiinblad”-ting (Jeps, sådan en har jeg været så heldig at få!) – så har jeg også denne her på bloggen.

Jeg håber så inderligt I vil følge med og hygge jer her i december sammen med mig.

Lad os glæde os til julen med hygge, lys og glade stunder.

Rigtig god snart december

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.