SlankeBlog#4

Mit hoved har været fyldt af alt muligt andet i de her tre uger mellem mit andet og tredie besøg. 

Altså alt muligt andet end lige det, som jeg håbede på ville fylde bare en lille smule mere i mit hoved….

Men det gode ved det var, at der gik kun tre uger – Men hold da lige fast hvor kan tre uger bare flyve afsted.

I morgen er allerede nu og i går føles som meget, meget langt væk.

Sådan havde jeg det i de tre uger fra mit andet besøg hos diætisten og til mit tredje besøg. Nogle dage fulgte jeg kostplanen til punkt og prikke i løbet af de tre uger. Så godt, at når jeg gik i seng om aftenen, tænkte jeg ved mig selv, at det går da virkelig, virkelig godt. Andre dage… så stod den på pølser eller pizza til aftensmad. For det skulle gå stærkt og vi skulle bare have noget at stille sulten med. Lige nu og her og der var ikke tid til at “kæle” om aftensmaden.

Dagen, hvor jeg skulle til mit tredje besøg hos diætisten, kom. Og det forløb faktisk ganske udmærket skal jeg lige hilse og sige…. Jeg kom ind, nåede at være der i ti minutter (skal lige siges, at det er aftalen) og var ude igen med en okay følelse i maven (og sjælen) og et par salatopskrifter rigere. Samt en super forstående diætist, der godt kunne forstå, at når dagene er travle med flytterod og oprydning og et hoved fyldt med alt muligt andet, så kan den godt komme til at stå på pølser og pizza til aftensmad.

Men jeg måtte jo have gjort noget godt alligevel, for jeg havde – om ikke andet – tabt 200 gram.

Suk!

Kun 200 gram på tre uger…

Dælmer ikke meget, men hellere det, end at have taget på. Det var nok min største frygt, da jeg ventede på at komme ind og op på vægten. Og alligevel var jeg glad! Glad for at få tjekket, at jeg ikke havde taget på. Glad for lige at komme forbi og alligevel finde ud af, at det ikke var så slemt…selvom den havde stået på pølser og pizza.

Næste gang bliver bedre…

 

Status er:

200 gram tabt på 3 uger – denne gang svarer det til 1 pakke smør.

Ingen ændringer til næste gang.

Næste møde er om fem uger

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *