Om mig

Velkommen til MitMokkaStrik. 
Det er meningen at domæne navnet bliver skiftet inden så længe.

MitMokkaStrik er en forlængelse af min instagram, under samme navn. Det er her jeg lægger billeder op, det er her jeg nyder at være og det er her jeg forsøger at formidle alt det skønne, det hyggelige og det fantastiske ved garn, ved strik og ved processen fra ingenting (andet end garn) og til et færdigt produkt.

Jeg har strikket af tre omgange i mit liv. Første gang var jeg ikke mere end 9-10 år og min store inspirationskilde var min oldemor, der var fantastisk til både at strikke og hækle. Hun gik blot igang med at strikke og hel processen lå i hendes hoved – hun strikkede uden opskrift.
Næste gang var da jeg gik på lærerseminariet og her blev jeg fuldstændig bidt af det igen. Men kun for en kort periode.

Nu hænger det bedre fast og ved og jeg bliver mere og mere inspireret, har flere ting i gang og kan slet ikke lade være.
Mit mål med denne blog, som er en forlængelse af min Instagram, er at kunne formidle det fantastiske ved strik, ved hjælp af ideer, garnvalg og bare alt det hyggelige ved at strikke OG ikke mindst at det ikke er svært. Det er bare om at hjælpe sig selv og finde de nemme opskrifter og tilgange. Når man så føler sig mere dus med strik – så kan man gå skridtet videre

Forhåbentlig kommer der også nemme opskrifter her på bloggen en dag 

Tag et kig – Lad dig inspirere og ikke mindst: Lad strikkehyggen kommer over dig❤️