Uncategorized

Nytår 2021 – Nytårsdrømme og håb

Glædeligt Nytår til alle jer skønne mennesker derude. Håber I har haft en skøn Nytårs aften på hver jeres måde…

Sikke et år, det har været! Jeg ved ikke hvordan I andre ser tilbage på året, men for mig, har det bestemt ikke været et år, som jeg kan kigge tilbage på og tænke, at det er gået præcis som jeg havde håbet og forestillet mig. Men selvom året (for mig) gennemgående har været frustrerende, så har året dog også bragt noget godt frem hos os. Hos mig og min lille familie.

Ikke alt har kun været frustrerende og deprimerende.

 

Et hurtigt kig tilbage på 2020:

Året startede ellers fint ud. Sådan husker jeg det i hvert fald.

Jeg havde de vildeste intentioner om, at min blog bare skulle køre derudaf. At det var det år – 2020 – jeg skulle komme langt med den. Sådan rigtigt langt. Jeg havde meldt mig ind i et blogfællesskab nogle måneder forinden 2020 startede, i håb om, at jeg kunne få nogle forbindelser og hjælp til at optimere min blog. Inden det blev efterår og altså inden året var gået, havde jeg også meldt mig ud igen. Jeg følte ikke jeg passede ind og jeg kunne slet ikke optimere og networke som jeg håbede på. Det gik bare nedad og nedad. Jeg meldte mig ud og i de sidste måneder af 2020, stod min blog fuldstændig stille. Jeg skrev intet på den. Jeg kunne ikke og jeg var tæt på at lukke og slukke. Kun næsten og heldigvis for det. For alligevel kriblede det så meget i fingrene. Jeg kunne ikke bare lade den være, så mine tanker begyndte at tænke nye blogtanker.

Kun nogle måneder inde i det nye år blev hele landet lukket ned og så gik det ellers op og ned. Du kan læse lidt om hvordan det var for mig her og her – og så tror jeg ikke at jeg behøver uddybe det nærmere. Det står vist lysende klart for os alle hvordan netop det har påvirket vores år.

Men der skete også noget godt. Noget der gør mig glad og som får smilet frem hos mig. Og glæden og forventningen ikke at forglemme. Det kan du kan læse lidt om i det her indlæg eller her. Vi købte en byggegrund tilbage i september og venter kun på at huset bliver solgt (Forhåbentlig i det nye år) så vi kan gå igang med at få bygget vores drømmehus.

 

 

Håb og drømme:

2021 kan kun blive bedre end det gamle. Forestiller jeg mig. Jeg har nemlig nogle ting, jeg ønsker at føre ud i livet. Alligevel giver det et jag i maven, for jeg tør ikke sætte mine håb og drømme alt for højt, jeg er bange for det hele falder til jorden. Det ville være det værste.

Så jeg nøjes med nogle håb og drømme, som jeg er sikker på kan føres ud i livet, uanset hvordan året kommer til at forme sig.

Jeg håber på at:

  • Jeg kommer til at blogge mere. Jeg kunne godt tænke mig at få tid til at lave indlæg flere gange om ugen. Helst hver dag, men det ved jeg godt ikke kommer til at ske.
  • Bloggen her er igang med at få nyt udseende. Det gjorde den allerede for nogle dage siden, men om den får nyt udseende igen eller om jeg bevare den som den er nu…det ved jeg ikke. Dog mangler den noget, det er vist tydeligt for alle…men…
  • Føre min lille challenge ud i livet. En challenge som jeg har gået med i tankerne i et par år nu efterhånden. Min lille challenge handler om, at jeg hver dag, i hele år 2021, tager et billede. Billedet skal være i sort/hvid og uden tekst eller forklaring. Bare et billede som på en eller anden måde symboliserer min dag – netop den dag billedet bliver taget og lagt op. Foreløbig skal de ligge på min instagram… men alt kan ske endnu, så det skal lige tænkes ordentligt igennem.
  • Få lyttet til og læst nogle flere bøger. Jeg er så glad for at jeg har fået et abbonement på Mofibo – og tro mig, det er blevet brugt flittigt. Både på det ene og det andet tidspunkt på dagen – men især når jeg bare skal slappe af eller falde i søvn og mit hoved er fuldt af alt for meget. Så hjælper det at få tankerne lidt væk med en god historie. Desuden skal jeg også få læst noget mere i helt almindelig fysiske bøger, som man plejer at sidde med.
  • Få gang i mit løb. Jeg løb rigtig meget for år tilbage – desværre stoppede jeg. Det betyder, at jeg så småt er kommet igang igen med at løbe. Men ikke på samme niveau som dengang – og det er det, jeg gerne vil her i det nye år.
  • Komme mere ud at spise. Det savner jeg…
  • Fortsætte med min ro. Eller i hvert fald holde fast i den ro, jeg får når jeg strikker …så det fører mig frem til:
  • Udvide min strikke-horisont. Bliver det nu mine strikkeprojekter bliver til noget? Så det ikke kun er klude og pulsvarmere. Som er virkelig hyggelige at strikke, men de skulle gerne føre til lidt vildere projekter.
  • DET ER I 2021 VI KAN FLYTTE IND I VORES NYE HUS PÅ EGEHEGNET!!
  • Og ikke mindst: Vi alle får vores normale hverdag tilbage….

 

Godt Nytår

❤️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.