Livsglimt

Livsglimt – Siden sidst…

Håber I alle har haft en dejlig påskeferie denne påske 2021.

På alle mulige måder har den for mig og min familie været en anderledes påske end vi normalt holder. Og jeg har bestemt en forventning om, at den ikke bliver på samme måde nogensinde igen. Jeg vil i hvert fald gøre mit for den ikke bliver…. og dermed ikke sagt den har været dårlig. Den har bare været… anderledes…

Flytte – Flytte – og flytte lidt mere..

De der påskefrokoster. De der familiesammenkomster. De der kom-hinanden-ved-fordi-det-er-påske…. dem har der ikke været udsigt til i år. Heller ikke i år. Som så mange andre familier har vi måttet nøjes med vores “bobbel” – og det har også været rart. Eller smart skulle vi måske sige, for vores påske er gået med (ud over at plante hæk) at flytte. Flytte tunge møbler, flytte småting – hjælpe med at flytte…flytte lidt mere og få hjælp fra vores bobbel med at plante hæk, så vi fik tid til at hjælpe dem, så vi kunne flytte nogle af vores ting….der hvor de flyttede fra. Forvirret? Forklaringen kommer i et senere indlæg!

Det der med at flytte – hold da op hvor skal det koordineres. Mange koordineringer, der skal planlægges for at få det til at gå gnidningsfrit og nemt – for det kan meget hurtigt ende ud i at alle kan blive forvirret.

De første solskinsdage

Heldigvis blev der også små stjålne øjeblikke, hvor de skønne påskedage kunne nydes. Og heldigvis var vejret skønt, de dage da vi hjalp med at flytte. Regn har der været noget af, puha – men også solskin og lidt tid til at sidde i en havestol og lade solens stråler ramme ansigtet bag et par solbriller. Jeg nyder det!

Min fødselsdag tilbragte jeg sammen med en lille dreng på 2 år – så vi fik bl.a. leget med biler og vi var ude i haven, som bugner af vintergækker. En lille buket til bordet fik vi da plukket inden Jacob kom hjem og vi hyggede sammen alle tre. Men rigtig fødselsdag – altså sådan en hvor hele familien er samlet, hvor vi sidder rundt om et bord og spiser lagkage…det må vente lidt endu til vi må være flere end 5 samlet.

Det glæder jeg mig til 🙂

Og vores sauna…

Det er snart sidste chance for at lade kroppen varme op i saunaen. Vi nåede op på 92 grader…pyha.

Jeg tror sørme vi må bygge en sauna i det nye hus……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *