Julen 2019

Julekrus

Jeg har noget med krus.

Det har jeg altid haft…

Jeg kommer meget nemt til at samle på krus, fordi det gør et eller andet ved mig, når jeg ser et nyt krus. Vel vidende at jeg har en masse krus, stående side om side hjemme i skabet. Så kan jeg alligevel ikke lade være med at købe nye krus…for der er nemlig altid et nyt og smukt krus, der ligger godt i hånden og som “får kaffen eller teen til at smagen en lille smule bedre!” Jeg ved det – det er lidt skørt.

Jeg er dog blevet meget bedre med årene til at lade dem stå på hylden i forretningerne, men det er kun hvis jeg ikke er helt sikker. Og det kan holde hårdt – med mindre jeg er absolut sikker på, at det er et jeg skal have! Og det kan jeg tit være….

Derfor måtte jeg simpelhent også have julekrus til december. Ikke de der hvide eller røde krus med en nisse på (De kan være gode nok) – men jeg ville gerne have nogle, der passede til vores stel til hverdag. Her bliver jeg lige nødt til at nævne – vi har to slags stel og altså så også to slags julekrus.

Jacob er vild med Royal Copenhagen – så derfor har vi et par stykker af dem:

De her er smukke og så har de lige en lille “flade” ovenpå hanken, så de er nemme at holde på.

…og jeg er vild med Bjørn Wiinblad´s stel (Har jeg i øvrigt nævnt noget om det før? – Tja det kan jeg vist ikke komme helt udenom. Det kan du læse om her. Og lidt om her )

Når det er julekrus  i Bjørn Wiinblad´s stel, så har jeg to slags. De er vildt skønne begge to – og jeg kan ikke lide det ene stel bedre end det andet.

Hvad med jer? Har I et særligt julestel, som betyder noget for jer?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.