Ja, jeg ved det godt…

Sådanne indlæg, som dette her – det er sådan en type indlæg, jeg selv søger hos andre bloggere. Jeg har ingen anelse om, hvor mange andre end jeg selv, der søger indlæg som nærværende. Men de få gange, hvor jeg har stødt på sådanne indlæg, har jeg siddet tilbage med en følelse/fornemmelse af en (oftest) kvinde med et kæmpestort Q. En skøn, dejlig, modig og inspirerende kvinde med næsten misundelsesværdige kræfter og en stålvilje af den anden verden. En qvinde med en eller anden form for urinstink power, der har fået hende til at fastholde sin vej mod det mål, hun har sat sig for at opnå: Nemlig at fastholde en livsstilsændring og holde fast med næb og klør!

Sådan en inspirerende og modig qvinde vil jeg også være… har jeg ofte tænkt.

Allerføst skal jeg lige indskyde, at min niche her på bloggen jo primært handler om hygge – og det vil den blive ved med at gøre. Den vil også blive ved med at indeholde indlæg om hyggelige ture og oplevelser på og om LollandFalster. De indlæg kan jeg slet ikke undvære at skrive om. Men nu, kære qvinder, nu vil jeg (ind imellem) også skrive om min (forhåbentlige) vellykkede rejse, min tur, min vej mod færre kilo. Min livsstilsændring imod et slankere jeg. Så hvis du ikke gider læse om det, så lad endelig være….og læs blot med på de andre indlæg om hygge eller LollandFalster.

Indtil videre kan jeg ikke sige hvor ofte de nye indlæg kommer, hvornår og med hvor langt et interval jeg udgiver dem. Det ved jeg slet ikke endnu. Det eneste jeg ved er, at jeg har et brændende ønske og behov for at skrive om det her. At kunne formulere og sætte ord på mine tanker, mine drømme, mine frustrationer og forhåbentlig det modsatte – og at indlæggene kommer. Det ved jeg med sikkerhed.

Det er ikke meningen, at der kommer opskrifter på slankeretter – jeg ejer ikke og kommer heller aldrig til at eje en madblog. Til det er jeg slet ikke god nok – og i øvrigt, er det slet ikke svært at finde slanke-opskrifter alle mulige andre steder på internettet – af i øvrigt dygtige madbloggere. Så ingen opskrifter  fra mig – men derimod et hav af tanker, af drømme, af oplevelser, af frustrationer, af glæde… Men også af hvordan vi bliver smukke i og med vi taber os. Muligvis også tøj – beauty mm.

På min gamle blog havde jeg nogle gange indlæg om, at jeg gerne ville løbe. Og lidt om at tabe nogle kilo. Jeg oplevede, der var en del der læste med og også kommenterede på mine indlæg. Og åhh, hvor jeg nogle gange oplevede jeg vendte vrangen alt for meget ud på mig selv. Alligevel – så står jeg nu og tænker, at jeg har meget mere mod på det nu. Jeg har et personligt behov, som jeg skrev ovenover, til at sætte ord på det og dele med jer – og, håber jeg, nye læsere.

Derfor – og det til trods for jeg ved det ikke hænger sammen med min niche OVERHOVEDET og til trods for, at jeg ved, det kan være “farligt” at sætte så anderledes indlæg på bloggen – så gør jeg det sgu alligevel!

For…

Ja, jeg ved godt det er “farligt” for min blog!
Ja, jeg ved godt det ligger udenfor min niche!

Ja, jeg ved godt at nogle af mine nuværende læsere ikke gider læse om mig på den måde!

Ja, jeg ved godt, jeg måske burde lade være!

Og…

Ja, jeg ved godt jeg måske kommer til at vende vrangen ud på mig selv!

Ja, jeg ved godt jeg er for tyk!

Ja, jeg ved godt jeg burde tabe mig!

Ja, jeg ved det godt …. Men jeg gør det sgu alligevel!!

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *