Livsglimt

Hyggelige Livsglimt#3

Endnu en travl uge er gået – og de hyggelige stunder var der heldigvis plads til. Også i denne uge. For selvom travlheden står øverst i disse dage, så formår vi dog (og her må jeg sige “Heldigvis”) at huske de hyggelige glimt, der dog alligevel er der. Eller vi formår at få øje på dem! For “Hygge er jo lig med livskvalitet!” – i hvert fald i vores verden!

I denne uge har der både være et par små hyggelige livsglimt – men også et enkelt stort.

Velkommen til denne uges Hyggelige Livsglimt:

Midt på ugen skulle Jacob og jeg til Næstved. Nærmere forklaring kommer i et andet indlæg senere på ugen. For det var egentlig ikke det, der var det hyggelige. Det hyggelige er, når Jacob og jeg kører afsted i bilen. For hold da op hvor er det skønt, at sidde der i bilen – bare os to – og snakke. Om alt muligt og ingenting. Når vi kommer frem til distinationen, og har klaret det vi er kørt efter, sker der ofte det, at vi får impuls-ideer til hvad vi skal kigge efter, kører hen til eller gå hen til, for lige at tjekke op på et og andet. Planen er som regel aldrig fastlagt fuldstændig minutiøst på forhånd, men… på den der: Skal vi ikke liige? Joo, det kan vi godt!-måde! Det er bare så hyggeligt og jeg har altid holdt virkelig meget at de bil-stunder.

Albertes fødselsdag blev holdt i forgårs, lørdag. For hele familien…og lidt til. Vi blev 28. Og det er bare de nærmeste, dog var det ikke alle der kom, men tæt på. Og det er her, der hyggelige kommer ind. For vi ææælsker at have gæster. Både hele vores familie på een gang til fødselsdage, men også vores blot vores venner og vores andre bekendtskaber. Vi elsker at gøre det hyggeligt, dække et pænt bord, sørge for at have kage, mad, drikkelse… diske op og opvarte og se at vores gæster hygger sig og bare har det godt. Om tre ugers tid holder jeg min fødselsdag. Mit forsinkede “Falsterske Kagebord” (Jeg må se om jeg kan komme op på højde med alle Albertes fødseldags-kager i lørdags… For det var, og helt uden vi havde planlagt det, et solidt Kagebord! Så om tre uger, til den tid, skal vi have de gæster igen. Og det bliver hyggeligt. Lige som sidst.

En rolig søndag – er ikke at tage fejl af. En søndag hvor man lige får ladet op, slappet af, drukket te og bare slaske og slentre rundt (hvis der er noget der hedder det) uden at have planlagt noget. Det er bare hyggeligt.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *