Livsglimt

Hyggelige Livsglimt #2

Endnu en uge er gået og det har været en af de meget varme uger. Det i sig selv har været skønt, rigtig skønt endda. Det er nu engang rart, når nu kalenderen viser juni måned og det kun er godt og vel tre uger til skolerne holder sommerferie og der kun er to uger til Sankt Hans.
Sådan er det nu bare….

Denne uge har været præget af travlhed, men der har heldigvis også været tid til de små hyggelige stunder.

For første gang, og det siden før alt lukkede ned pga Corona situationen, har vi været på restaurant. Jacobs far inviterede hele familien derud til sin fødselsdag og selvom restauranten skulle gøre sig sine forholdsregler, hvilket betød (i vores tilfælde) at vi blev delt mellem to borde. Alligevel var det super hyggeligt at komme ud og spise. Og det kunne jeg godt mærke jeg havde savnet i de her måneder, hvor restauranter og cafeer var lukket.

Jer, der har kigget lidt med på min instagram profil, har nok lagt mærke til at vi har haft travlt med at male. Vi har knoklet i et væk. Vi har malet, vi har ryddet ud, vi har svedt og vi har ikke haft tid til særligt meget andet. Til trods for det – altså når al den travlhed er overstået (for en stund) – og vi sidder tilbage med et glas rødvin og kigger på hinanden. Så synes, i hvert fald jeg, at lige nu – i dette øjeblik, idenne stund –  hvor vi nyder et glas rødvin! Der er det hyggeligt! Sådan har jeg haft det….og det hele er pludselig det hele værd.

Og samtidig har hyggen heldigvis også sniget sig ind i de små øjeblikke (Mellem al travlheden) hvor vi har grillet. Det har ikke været særligt mange gange, men bare en pølse med lidt brød og kartoffelsalat til kan også være hyggelig nok.

Der er nu bare noget hyggeligt ved at grillen bliver tændt op, når sommeren står for døren.

Sommer er altså bare lig med grill!

Jeg glæder mig til næste uge, selvom jeg ved den bliver lige så travl som den forregående uge, til at opleve sommeren, varmen og de hyggelige livsglimt!

 

One Comment

  • Martin Pfeffer

    Godt at høre I har travlt, vi glæder os til at besøge jer på lørdag, håber I får tørret sveden af til den tid. Vi ses

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *