Uncategorized

Hvad travlhed og træthed kan føre med sig…

Tænk sig bare at sidde og bare lade timerne glide ubemærket videre og hen, mens strikkepindene klirrer rytmisk mens garnet bliver “flettet” sammen på magisk vis alt i mens strikketøjet, på ligeså magisk vis, så småt begynder at tage form. I ørerne kører en lydbog. Den er spændende. Det er hyggeligt at høre oplæserens rolige stemme forme fortællingens handling ord for ord. Garnet er blødt og duften af kaffen, der står på bordet foran, er ubeskrivelig rar.

Der er varme. Der er ro. Der er rart.

Det ville for mig være drømmescenariet lige nu…

…men sådan er det bare ikke. Lige nu.

Jeg skal ikke klage. Jeg har det godt. Jeg er glad. Jeg er taknemmelig. Jeg føler mig ubeskrivelig heldig.

Men trætheden af al travlheden har meldt sin ankomst.

OG JEG SAVNER MIT STRIKKETØJ!

Jeg har dog her på det sidste måttet overgive mig og erkende (selvom det var hårdt) at jeg nok heller ikke får strikket i denne uge. Jeg tror, hvis jeg skal være helt ærlig, at jeg ikke har haft tid til at strikke siden påsken. Alt er gået op i flytning. Alle timerne er gået med at pakke sammen, planlægge hvilke ting der skal med NU og så køre pendulfart mellem den gamle bolig (som vi bor i nu) til den nye bolig, som vi snart og lige om lidt flytter ind i.

Men det er vildt som man får lyst til alt det, man bare ikke kan lige nu.

Mit strikketøj savner jeg.

Jeg savner at bage boller – og det kun  fordi køkkenmaskinen blev flyttet som noget af det første. Jeg vidste jo, at jeg ikke ville få tid – men lysten til at bage er der.

Lave syltetøj, som jeg ikke er så god til – men jeg vil så gerne øve mig. Og helst nu.

Høre lydbøger helst i sofaen…

Se serier…

Så jeg glæder mig til at få ro på igen, så jeg kan lave alt det jeg savner!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.