Livsglimt

Hvad november byder på…

November måned er allerede et par dage gammel, men det er ikke værre end at man sagtens kan kigge fremad og se hvad måneden byder på. Med november måned er efteråret også godt i gang og den tid hvor stearinlysene spreder hygge. Og der hvor varme plaider/tæpper og en skøn kop varm kaffe eller te virkelig gør underværker. Desværre er årstiden også den tid på året, hvor det bare er virkelig mørkt både om morgenen og om aftenen.

Og så kan jeg fortælle at vi har købt en Familie Kalender, da vi pludselig stod der og opdagede, at det nok var helt vildt nødvendigt med sådan en, så vi kunne holde styr på hvad hinanden skal i løbet af måneden og de næste måneder. Godt nok var vi lidt sent på den, så vi blev nødt til at købe både en for de sidste måneder her på året og så endnu en familie kalender til næste år.

På den måde bliver det også nemmere for mig at huske hvad måneden byder på af spændende oplevelser.

November byder på:

– Forhåbentlig endnu flere gå ture af dem som jeg allerede er rigtig godt i gang med – både med mig selv, men også med Jacob og med min Tirsdagsgåklub.

-En tur til Godstedlund, som ligger helt nede på Lolland. Det er en gammel skole, der er bygget om, så det både er muligt at overnatte men også at holde temadage/konferencer mm – de har også en butik og pt bugner butikken af det flotteste julepynt man kan tænke sig. Jeg har ikke selv været der endnu, men Jacob kom hjem fredag med de flotteste julekugler. Der skal vi hen her i løbet af november måned.

-Andesteg – det er jo snart Mortens Aften og allerede på næste lørdag er vi inviteret til andesteg.

-Smugkigge lidt på julepynten, både når vi skal på Godstedlund, men også et smugkig i forretningerne.

-Skrive ønskeseddel til jul. Jacob er startet, men han har også fødselsdag i december, så han bliver nødt til at starte allerede nu. Jeg ved allerede et af mine store ønsker: Jeg ønsker mig vildt meget de der teskeer i guld. Har øje på nogle i H&M. De vil se flotte ud når vi skal pynte kaffebordet til fødselsdage mm.

-Få tid til endnu en café tur – det skal der bare findes tid til.

-Langt om længe få købt Adventskalenderen fra Matas – den plejer jeg altid at købe mig, så den står klar til Første Søndag i Advent. Jacob har jeg givet en lakridskalender og nu mangler jeg bare at købe til børnene. De bliver aldrig for gamle til julekalendere er jeg bange for …

-Få set videre på Riverdale på Netflix – Det er hygge!

Jeg glæder mig til at se hvad måneden ellers kan byde på af uforudsete oplevelser og glæder og hvad der ellers pludseligt dukker op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *