Hindbærsnitte
Uncategorized

Fredag, hygge og gode vibrationer

Nogle dage er bare bedre end andre. Det er jeg sikker på vi alle kan nikke genkendende til. Nogle gange behøver det ikke være fordi der sker noget specielt eller særligt, det mærkes bare. Og selvom dette indlæg handler om går, og i dag er det lørdag, så læs endelig med, for jeg tror de fleste af jer kender den – den der fredags-følelse.

Ind imellem ved man bare at en dag er god, når det kan mærkes helt inderst inde. Når glæden strømmer gennem kroppen og sprudler helt ud i fingerspidserne… ja, jeg ved der lyder skørt, men sådan en dag havde jeg i går.
Det var fredags-hyggen der strømmede igennem mig. Den var lidt forsinket, selvom jeg havde været på indkøb og forberedt hyggen. Den kom først midt på eftermiddagen, da jeg kunne mærke, at jeg havde lyst til at komme ud og gå en tur.
Så på med løbe-skoene og høretelefonerne og løbe-tøjet og så bare ud. Ud i det gode vejr. For dælen det var godt og faktisk også hyggeligt, selvom det bare var mig, der gik turen helt alene. Min playliste på mobilen havde jeg ikke gjort noget ved overhovedet. Den startede jeg, da jeg startede på turen…alligevel kom de fire første vildt gode sange og drønede gennem ørerne… Jeg må nok sige, at det gjorde gå-turen ekstra god. Altså udover det vildt gode vejr var med mig.

Hjemme åbnede Jacob en flaske rødvin, som vi gik og nippede til, mens vi gjorde klar til aftensmaden: en luksus-platte fra Kvickly, bestående af rejer, indbagte rejer, hellefisk, fiskefrikadeller og andre lækre fisk… en skøn fredags-hygge-middag.

Denne fredags fredags-kage…

Men fredag er også fredags-kage. En form for hygge, der (for mig) signalerer, at det er weekend. På en eller anden måde skal det jo også fejres.

Hvordan var jeres fredag?

2 Comments

 • Martin Pfeffer

  Hej.
  Det er god læsning og rigtig positiv.
  Min fredag var da også god på en måde.
  Op kl 06 00, bad morgenmad og så afsted til Køge Universitet hospital for at blive forberedt til operation den 7 september i min ryg. En rigtig god oplevelse på hospitalet med de mennesker der skal ordne min ryg.
  Så Dansker vær glad for I bor i et lille land hvor der bliver taget hånd om os på er en rigtig god måde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.