Vores nye hus

Drømmen lige nu…

Pludselig så var den der.

En idé! Som hurtigt viste sig at blive en drøm, der voksede og blev større på meget kort tid! Og det kunne ikke gå stærkt nok. Den måtte gerne gå i opfyldelse lige nu. NU!

Men sådan går det sjældent med drømme. De skal tænkes igennem og gøres bedre og finpudses inden de kan sættes i søen. Som noget sart og fint, der ikke kan tåle at blive kastet ud fra fjerde sal.

 

Sådan er det lidt med vores drøm. Mange tanker er gået gennem vores hoveder. Vi har det nogenlunde – altså ideen – foran os, men den mangler at blive finpudset sådan rigtigt. Så den kan tages på og føles rigtig. Sådan helt rigtig.

Ideen kom meget hurtigt for os. Beslutningen om at “Det gør vi sgu!” – var der også ret hurtig. Så alt er sket en smule stærkt og det er en smule omvæltende, men følelsen af at det er det vi gør. Sgu. Den er der….

Vi har nemlig besluttet os for at bygge nyt hus. Ikke noget med at købe et andet eller købe et næsten nyt. Vi vil være med fra start. Helt fra start af. Selv beslutte og bestemme og vælge…lige fra hvad vi mener er den rigtige plantegning. Fordelingen af rum. Størrelser. Til hvilken farve mursten, der er de perfekte for os og til hvordan vinduerne skal se ud og hvor de skal sidde.

Det er vildt spændende det her. Men vores proces er kun lige startet. Gået i gang. Så om vi kan låne? Om vi overhovedet kan det her….det er ikke på plads endnu. Desværre….

Grunden er allerede fundet. Vi har allerede forelsket os i den (for os) allerbedste byggegrund. En dejlig stor grund med plads til både drivhus og swimmingpool… Altså hvis der er råd.

 

 

One Comment

  • Martin Pfeffer

    Hej
    Det er dejligt at læse et rigtig positivt indlæg, vi håber og ønsker jeres drømme kan blive til virkelighed.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.