Drømmen

Drømmen lige nu #6 Skuffelsen

Hvordan går det med huset? Har I fået solgt?

Det er og bliver et par velmenende spørgsmål. Ikke fordi det er ment ondt eller fordi folk allerede kender svaret og bliver skadefro … det ved jeg godt. Men det kan godt gøre ondt aller inderst inde, fordi man bliver ked af at man endnu engang må sige: Næh, det har vi ikke!

Vi er åbenbart en af de mange, der ikke kan få solgt huset, til trods for at diverse hus-nyheder siger noget andet. At der pt er godt gang i hussalget. Husene bliver revet væk. Det gør bare strygende…. Det kan vi så bare ikke mærke. Som i overhovedet ikke.

Huset har nu været til salg i godt og vel et halvt år. Vores grund på Egehegnet står parat – og har gjort det i snart et halvt år. Fuldstændig parat. Vi er parate! Plantegningen er parat. Men huset… det er bare ikke solgt endnu. Og det er edderbrodereme irriterende. For vi kan ikke komme videre før end det er solgt, så vi kan “trykke på knappen” sige: “Sæt i gang” og så vide, at om 9 måneder står vi med nøglerne til huset.

Nyvang

Det gamle hus – altså det, der står til salg, er efter vores overbevisning et godt hus med mange muligheder. For ønsker man et lidt anderledes hus eller et hus, som ikke er så traditionelt, så er huset godt.

I sommeren 2020, sad vi med ejedomsmægleren og talte om, at det her hus, det skulle bare sælges ret hurtigt. Dog ikke for billigt, men heller ikke for dyrt. Det skulle sælges til prisen, men måtte gerne gå pænt hurtigt. Helst efter tre måneder – det ville passe os fint, fordi vi stod “næsten” med en byggegrund på hånden på det tidspunkt.

Det skete bare ikke. Her efter et halvt år har vi haft tre fremvisninger og hver gang har vi måtte rykke mægleren for information om, om de var interesseret og kom igen. Det var som om der ikke skete noget…

Skuffelsen

Det er svært at ignorere skuffelsen, der sidder i maven. Svært at lade som ingenting, når den nager og gnaver dernede – for gud hvor havde jeg ønsket vi sad et andet sted nu. Vores overbevisning i sommeren 2020 var, at i starten af 2021 var vores hus igang med at blive bygget. Når vi kører forbi kan vi se den skinbarlige realitet. For grunden står stadig piv tom, mens de andre grunde så småt skyder i vejret…

Havde det bare været os…..

 

Men følg med her på bloggen – for tingene går stærkt for tiden og der er meget mere og meget bedre nyheder at fortælle!

❤️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *