Drømmen

Drømmen lige nu…#4 Hvad jeg glæder mig allermest til…

Kender I det? Det der med at man går og glæder sig til noget og det næsten er umuligt at være i sig selv, fordi man bare går og venter på at det sker. Tankerne strømmer gennem hovedet, både spekulationerne, men også de gode tanker og især det man forventer bliver godt. Sådan har jeg det lige nu. Lige nu hvor jeg (vi) går og venter på det skal ske…det der med at huset bliver bygget og det står færdigt.

Her er 10 ting, som jeg helt sikkert går og glæder mig til…:

  1. Det første spadestik.
  2. At stå i køkkenet og kigge ud på haven og det grønne areal, alt i mens jeg bager, laver mad eller bare er i køkkenet.
  3. Når jeg (forhåbentlig) fra vinduet kan se skoven skifte farve – alt efter årstiden.
  4. Når robotstøvsugeren har støvsuget… og jeg slipper endnu engang for at svinge støvsugeren. (Vi skal ikke have centralstøvsuger, men en almindelig robotstøvsuger af de bedre…)
  5. At ligge i sengen en lun sommermorgen med terrassedøren stående åben ud til vores atriumgård, og høre kvarteret vågne…
  6. Bare vide at vi selv har bestemt husets indretning og selv har valgt ALT! Lige fra dørhåndtag til hvordan taget skal se ud….
  7. Mit walk-in….det vil jeg helt sikkert nyde!
  8. Rejsegildet med de tre kranse (sådan som min mormor har fortalt der SKAL være!)
  9. Når vi står med nøglen i hånden og vi skal flytte ind…
  10. Mit nye drivhus, som bliver endnu større end det vægdrivhus jeg har i dag

…og jeg kunne blive ved, for der er SÅ meget jeg glæder mig til. Jeg ved, at Jacob har andre ting som han glæder sig allermest til. Og andre igen, som vi begge ser frem til.

Følg med her (Og på instagram) hvis du har lyst til at læse eller bare følge med i endu flere indlæg eller stories om vores nybygger-eventyr!

En hurtig skitse af atriumgården, som vi ønsker os. Den skal ligge bag vores soveværelse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *