Vores nye hus

Drømmen lige nu….#3 Siden sidst…

Over en måned skulle der gå siden sidst. Over en måned, og måske lidt til, hvis vi tæller sådan helt nøjagtigt. Meget nøjagtigt. Men det gør jeg så alligevel ikke – for hvad betyder det i det store billede, når bare grunden er købt?

Tirsdag d. 1. september var en stor dag i mit og Jacobs liv. Virkelig stor. Det var den dag hvor vi underskrev vores købsaftale på den grund, som vi har haft kig på siden en eller anden dag i maj måned, hvor vi tilfældigt var ude at kigge og hvor vi begge forelskede os i netop denne grund efter forholdsvis ret kort tid. Siden gik vi lidt rundt om den varme grød og ikke vidste om vi nu også skulle købe den? Eller om vi skulle købe et færdigtbygget hus i stedet? Eller noget helt tredje…?

Men efter megen tænken frem og tilbage og efter megen gåen rundt om os selv besluttede vi (efter en snak med banken) at det var den bedste og klogeste løsning. Trods alt!

Så det gjorde vi! Vi satte de rigtige mennesker i sving og så endte det med, at vi efter en måneds tid købte grunden – så…tirsdag d. 1. september 2020 er en skøn dag i vores liv.

Flaget er allerede hejst

I går kørte vi ud til grunden for gud ved hvilken gang, men det var med en lidt anderledes følelse. For denne gang var det med følelsen og bevidstheden af, at kunne vade rundt på grunden og vide at vi faktisk ejer netop denne grund. Vi må godt! Det er vores! Helt uden at stå med den der “måske bliver den vores”-følelse…

På vej derud købte vi flaget og da vi kom derud, blev det sat på grunden – Nu er ingen i tvivl. Grunden er sgu vores!

Inden længe kan vi begynde at kalde os selv for nybyggere….

Men inden det sker, bliver vi nødt til at vente på de der boreprøver – og de der geotekniske undersøgelser – og så håber vi at alt er som det skal være.

Det bliver skønt.

Virkelig skønt.

Flaget blev hejst…

Vi blev jo selvfølgelig nødt til at fejre det hele med et glas rødvin – sent tirsdag aften…

One Comment

  • Martin Pfeffer

    Hjertelig tillykke med købet. Vi håber og ønsker at jeres planer lykkes. Der ligger et stort arbejde forude for jer, men I er jo unge, så det skal nok gå. Vi har jo prøvet det selv.
    Lone og Martin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.