Uncategorized

Den perfekte gave til en Matador-fan

Året er stadig kun få dage gammel. Julen er pakket væk, men resterne sidder stadig i kroppen og det samme med nytåret. De er ikke altid sådan lige til at slippe af med. Men på det her tidspunkt, hvor alt stadig er nyt og friskt, kan julegaverne stadig være ret så nye og ret så spændende.

Sådan har jeg det i år. Eller. Sådan har jeg det med denne her mobbedreng af en bog, som jeg faktisk fik 3 eksemplarer af. Den stod skam på ønskelisten. Men i og med at gaverne var lidt svære at få købt ind, da det jo var et no-go at spankulere på julegaveindkøb i de mørke december eftermiddage og man allerinderst  inde helst havde lyst til at få dem klaret foran computeren, så blev det til de hurtige og lette løsninger. Men ikke dårlige gaver af den grund. Så derfor fik jeg hele 3 styks af denne dejlige bog og jeg er ovenud begejstret!

Matador Fan

Jeg er Matador-fan og jeg er en af dem, der ikke kan få nok af Matador. Jeg sluger alt hvad jeg kan komme i nærheden af, af alt hvad der bare dufter en smule af Matador. Lige fra test på diverse  hjemmesider på nettet til bøger, der handler om serien.

Bogen her, som slet og ret hedder “Matador” udkom lige før jul og er altså det perfekte gave til en Matador-Fan som jeg.

Jeg er desværre ikke kommet så langt i den endnu. Selvom jul og Nytår allerede er ovestået og jeg jo har haft masser af tid til at læse i den. Men det har jeg altså gjort ikke endnu – Så en anmeldelse af bogen kan jeg ikke skrive. Men den tegner allerede godt. Særdeles godt. Jeg har siddet og bladret i bogen allerede – læst de første sider – kigget billederne, og jeg glæder mig til at komme rigtig igang med at læse den.

Så jeg har den til gode lidt endnu…

 

❤️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.