Livsglimt

De skønne livsglimt siden sidst…

Det gode ved at have en blog – det er at kunne være kreativ. Med ord. Det gode, der også er ved at have en blog – det er at kunne dele. Dele ud af de gode ting og de knap så gode ting. Eller bare tanker og drømme.

Jeg selv kan bedst lide de personlige blogge. Dem, hvor bloggeren fortæller helt fra hjerte af, hvad der var godt, fedt, skønt, u-fedt, u-skønt eller hvad der gjorde bloggeren glad/sur eller fik bloggeren til bare at smile stort. Små som store historier, der kommer direkte fra bloggerens eget hjerte og liv – det er de gode blogge, synes jeg, og jeg nyder at læse med. Vi er jo heldigvis alle forskellige, så der er jo heldigvis noget for enhver smag…..

Jeg har derfor besluttet mig for at blive “én af dem”! En af de der bloggere, som fortæller helt fra sit eget hjerte, fra sit eget liv – nogle små “glimt”, som har fået bloggeren til at smile, grine eller blot glædet sig over…

Jeg vil derfor én gang om ugen, fortælle hvad der har været af skønne livsglimt siden sidst. De dejlige oplevelser eller øjeblikke, som har fået mig til at glæde mig over ugen. Fået mig til at smile eller bare følt mig godt tilpas. For mig er intet for småt. Det kan være lige fra en god og tiltrængt kop kaffe/te i godt selskab til en fantastisk ferieoplevelse. Det handler blot om at kunne se de små ting, der giver én et ordentligt boost af livsglæde og livskvalitet….

Jeg håber I vil være med og dele ud af jeres små livsglimt, som har gjort noget godt for jer…

Ofte er der meget at glæde sig over – andre gange er det nødvendigt lige at tænke sig om en ekstra gang. Og det er ikke fordi der ikke har været noget. Næh nej! Men mere fordi dagene går så stærkt, at de små livsglimt smutter forbi lige så hurtigt som de kom. Derfor synes jeg, det er vigtigt at holde rigtig godt fast i dem. De små glæder. Og så dele ud af dem…

Min uges livsglimt:

 

Sat gang i haven og drivhuset. Foråret kom endelig og jeg gik så småt igang i haven igen – og især drivhuset fik sig et forårsboost. Jeg fik gjort det klar til at plante tomatplanter, chili og snackpeber. 

 

Billedet er godt nok fra i sommers, på en varm sommeraften, hvor synet af en oplyst pool bare er skøn at kigge på. Men jeg har jo en skør idé om, at blive vinterbader hjemme i poolen. Ikke noget med at gå i vinterbadeklub i koldt havvand. Men bare vinterbade i det stille hjemme i haven… Så glæden var stor, da Jacob (måske inspireret af min skøre idé) endelig valgte at købe varmerør. Den dag de bliver sat op, bliver badevandet bare en anelse (læs et par grader) varmere, når min vinterbadesæson går igang….

Endelig fik jeg bestilt den der vippeserum, som jeg har kigget lææænge efter. (Vigtigt for mig at sige, at jeg selv har købt og betalt den) Jeg startede med den lørdag aften, så det er ikke så længe jeg har brugt den. Derfor kan jeg ikke sige noget om, om den er god og virkningsfuld eller det modsatte. Det håber jeg ikke den er…. Men I kender godt det med, at man længe har gået og sagt til sig selv, at nu skal det være….og når man så endelige får taget sig sammen, så bliver man glad…..

…og så glæder jeg mig altid hver mandag over grønsagskassen, der står udenfor min dør. Det giver altså bare en glæde, at den står der mandag efter mandag. Jeg behøver ikke slæbe mig afsted med 1 kg gulerødder, agurker mm. fra diverse butikker. Det kommer og jeg betaler!

 

Puhaa… Jeg beklager de lidt dårlige billeder jeg har sat på bloggen i dag – åhh, det er altid et no-go at have dårlige billeder på…. men… sådan er det altså lige denne gang.

Bortset fra det – så vil jeg rigtig gerne høre jer om, hvad jeres skønne livsglimt har været i denne uge. Har I prøvet noget nyt eller glædet jer over et eller andet som bare har gjort jer glad?

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *