Livsglimt

Året det gik og året der kommer…

Det er altid hyggeligt at se tilbage på det år, der lige er gået og mindes de der hyggelige stunder der var. Og det er hyggeligt at tænke tilbage på alle de oplevelser, man har haft både med sine nærmeste, men også med alle andre eller bare med sig selv.

Et år – det er alligevel lang tid…og lige om lidt tager vi hul på endnu et nyt og helt frisk år. Noget ved vi skal ske, men heldigvis kommer der en masse andre oplevelser, som vi endnu ikke kender.

Men først lidt om 2019…

Tjek lige billedet her oppe over og kig rigtig godt på det. Jeps – det er taget fra en Chokolade Festival jeg var på i marts måned. Jeg har nævnt det før, men aldrig i mit liv har jeg set så meget chokolade samlet på et sted, i hele mit liv. Udover mig, som ikke er chokolade entusiast på den måde (jeg vil bare spise dem) så var der propfyldt af vaskeægte chokolade entusiaster, som slet ikke var til at skyde igennem – og ord, som jeg aldrig har hørt før i mit liv, var noget der blev slynget om sig som det naturligste i verden.

Jeg håber jeg bliver inviteret med igen til marts – så skal jeg nok love at taget flere billeder af lækre chokolader, så I også kan få fornøjelsen af synet.

En anden god oplevelse for mig var, at jeg har været på sommerferie hele to gange denne sommer.

For nogle år siden talte jeg med en kvinde, som fortalte – I ved, sådan helt henkastet, at de havde været på sommerferie to gange den samme sommer. Siden den samtale har jeg ønsket mig, at komme på sommerferie to gange den samme sommer. Så…Tadaaa!!… 2019 blev det år, hvor jeg eller VI kom på sommerferie to gange.

Første gang var vi i Harzen – anden gang var vi på Malta.

Jeg fik personligt overskredet to grænser denne sommer. Nogle gange er jeg bare en “kylling” – så er det godt at have en ved sin side, der skubber på og siger “Det kan du godt!” (Hos mig hedder han Jacob).

Den ene grænse jeg fik overskrevet var: at køre i bjerge!

Beviset er her oppe over. Det er nok svært at se, det er bjerge jeg kører i, men det er det jeg gør.

Den anden grænse jeg fik overskredet var, da vi fløj til Malta.

Jeg har altid haft angst for at skulle flyve og troede, at det kunne jeg ikke. Nogle gange hjælper det bare, at andre har taget valgtet for en. Så hvis jeg skulle med til Malta, og altså to gange på sommerferie sådan som jeg ønskede, jamen så måtte jeg flyve…. Så det gjorde jeg. Og det med en følelse af, at det havde jeg gjort mange gange i mit liv!

Her er et af de skønne billeder fra Melliha Bay hvor vi boede:

Er det ikke bare skønt?

Nok om mig – for alt det her er der jo slet ikke skrevet om, herinde på bloggen. Det var blot for lige at fortælle lidt om et par af de vigtigste ting, jeg har oplevet af personlige ting, her i 2019… for selvom man har en blog og skriver virkelig meget om det man oplever (det har jeg i hvert fald oplevet at gøre) så sker der jo også en del “bag kulissen” som man ikke får skrevet om…

Bloggen 2019…

Har der været nogle højdepunkter der? Og hvad kommer der til at ske fremover?

Som bekendt er min blog er jo ikke så gammel, den er faktisk kun nogle få måneder gammel. Dog er der allerede nogle indlæg, som er blevet mere læst end andre. Og et af dem er denne her…

Om da jeg var til boglancering af bogen om “Nakskov Skibsværft” på Nakskov Lokalhistoriske arkiv.

Dette her indlæg er også et af dem, som er blevet læst mest. Det relaterer til min julekalender, som jeg havde her på bloggen i december måned. Men som sluttede lidt brat, da bloggen gik ned… Det var heldigvis kun få dage (og julekalenderen var næsten helt færdig) så var bloggen oppe at køre igen.

Jeg nyder at skrive hvert eneste indlæg – men hvis jeg skal udvælge et, jeg virkelig nød at skrive, så var det indlægget om middagen på Mejeri Gaarden. Den mest spændende madoplevelse, jeg endnu har haft og jeg drømmer om, at gøre det igen via Dining Week Sharing i uge 42.

2020…hvad så nu?

2020 bliver det år hvor jeg i den grad vil arbejde mere på bloggen herinde.

Når i klikker jer ind her på bloggen i 2020 vil I komme til at læse meget mere om Hygge – for det er det, jeg skriver om: Hygge på alle mulige leder og kanter – og helst med den der feel-good oplevelse.

For os er Hygge også at opleve kulturelle oplevelser samt naturen omkring os – derfor kommer I også til at læse meget mere om Lolland-Falster, som er der vi bor.

Jeg holder meget af Lolland-Falster og synes “Sydhavsøerne” – som vi kalder det – skal promoveres meget mere end det allerede bliver gjort. Vi har en masse gode og positive historier herfra – af både kulturelle og af de mennesker der bor her.

Jeg har desværre ikke skrevet så meget om herfra på bloggen i 2019, men det kommer til at ske! Så glæd dig til at høre meget mere om vores skønne øer hernede…. og om Hygge hos os!

Så det sidste jeg vil sige, inden det gamle år rinder ud og vi skåler det nye år ind, det er såmænd bare:

Godt Nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *